supeeer bra!

har vart helt perfekta dagar i stockholm.
kom dit i onsdags , då han vi inte med så mycket, åt en pizzaa på nån restaurang, sendan åkte vi till hotellet, duschade och gick ner och satte oss, och embla lekte i lekrummet som fans där :) 

igår vaknade vi vid halv 9, skyndade oss på med kläder och gick och åt frukost. :)
sen så åkte vi till junibacken, där det var pippi teater, sagotåg, massvis med annat att leka med. embla var super nöjd iaf, hon fick en kram av pippi och sedan satte hon sej brevid henne som ett ljus och var jätte glad, :) köpte lite böcker, paraply, cd böcker och en skiva till embla :)

ja sen efter ett par timmar åkte vi till skansen, kollade på djur, och massa saker, men var ganska trötta så vid 6 tiden så börja vi röra oss mot centrum för att ta pendelt till hotellet :) där åt vi buffé och embla lekte i lekrummet och så. :) somnade ganska tidigt allihopa :)

ja idag har vi shoppat lite. :) vart på gamla stan och sen lite överallt i centrum :)
hittade 2 par skor, ett par gladiator och ett par puma skor :) sedan nya tallrikar, ljuslyktor och lite saker till embla :)  säkert glömt skriva ngt :P


nu ringde storasyster från winnerbäck konserten, haha hörde inte myket vad hon sa, men hörde refrängen på låten iaf. JAG FÅR LIXOM INGEN ORDNIG PÅ MITT LIV!!!   åååh är väldigt avis ! skulle också vilja vart där.
men jag är ändåså nöjd med dessa dagar i sthlm :)


nej nog skriver för ikväll :)

bilder kommer !

 

pusss!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0